GDPR

Integritetspolicy – Stockholms internationella filmfestival

Stockholms internationella filmfestival värnar om din integritet och vill därför att du ska känna dig trygg med hur vi hanterar och lagrar dina personuppgifter. För att du som medlem och biljettköpare ska kunna få så bra erbjudanden och relevant information som möjligt behöver vi spara dina personuppgifter.

EU:s nya dataskyddsförordning GDPR trädde i kraft 25 maj 2018 och ersatte Sveriges personuppgiftslag PuL. GDPR skärper kraven kring hur vi som organisation hanterar och lagrar dina personuppgifter. I den här integritetspolicy kan du läsa om hur och varför vi hanterar och lagrar personuppgifter.

Insamling och hantering av personuppgifter

Vid biljettköp, när du blir medlem, ackrediterar dig, söker jobb eller anmäler dig som volontär kan Stockholms internationella filmfestival komma att spara dina personuppgifter. Det kan röra sig om namn, adress, personnummer, telefonnummer, e-post adress och kortuppgifter. Även övrig interaktion du har med Stockholms internationella filmfestival kan komma att lagras.

Stockholms internationella filmfestival samlar aldrig in några uppgifter utöver de som nämns ovan. Inga känsliga personuppgifter som till exempel religös åskådning, politisk övertygelse och sexualitet m.m. samlas in eller sparas.

Stockholms internationella filmfestival lagrar dina personuppgifter på ett säkert sätt överensstämmande med gällande dataskyddslagar. Bara personer som behöver hantera personuppgifter har tillgång till den insamlade informationen.

Stockholms internationella filmfestival säljer aldrig personuppgifter till tredje part.

Syftet med att samla in dina personuppgifter är att att kunna erbjuda dig som medlem, biljettköpare eller branschkontakt bättre support och service samt att kontakta dig med relevant information.

Dina rättigheter

  • Du har alltid rätt att begära ut de uppgifter vi har samlat in om dig och ta del av hur vi hanterar dem.
  • Du kan alltid få dina personuppgifter korrigerade.
  • Du har rätt att begära att alla uppgifter om dig raderas.

Kontakt

Har du frågor om dina personuppgifter eller något som behandlas i vår integritetspolicy är du varmt välkommen att kontakta oss på medlem@stockholmfilmfestival.se

Prenumerera på festivalens nyhetsbrev

Missa ingenting under festivalen. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.