Cocktails 2021

Wildcard Cocktail

Mingla med filmbranschen, Wildcard vinnarna och filmskolor för att knyta nya kontakter, direkt efter seminariet You're My Inspiration.

När: 16 November, 16.30-18.00
Var: Filmhuset
OSA här

Öppningscocktail

Kom och fira öppningen av Stockholm Industry Days tillsammans med oss efter den första Industrydagens slut på Alma, där du kan mingla med branschen, knyta nya kontakter och fröjas i att vi äntligen kan ses fysiskt igen.

När: 16 November, 18.00-20.00
Var: Alma
OSA här

Ström Advokatbyrå

Ström Advokatbyrå är en advokatbyrå som helt fokuserar på media- och underhållningssektorn. Våra advokater har rådet och utvecklat den framgångsrika svenska kreativa industrin i mer än 30 år. Vi stöder och står bakom våra kunder med immaterialrätt, kommersiella förhandlingar, företagstransaktioner och skydd av rättigheter för att skapa skapelser. Helt enkelt, vi finns för att påskynda och beskydda din berättelse. I år kommer vi också att göra en liten presentation om en ny upphovsrättslagstiftning som kan påverka industrin. 

Följ med oss på en cocktail efter 1KM Film-visningen, för att mingla med branschen!

När: 17 November, 18:00-20:00
Var: Alma
OSA här

Scen & Film + Dramatikerförbundet

Scen & Film är ett fackförbund för yrkesverksamma upphovsmän, artister, teknisk och administrativ personal inom svensk teater, film, radio, TV och bio. Fackförbundet Scen & Films huvuduppgift är att förhandla kollektivavtal.

Dramatikerförbundet är en intresseorganisation som sedan 1941 organiserar manusförfattare, dramatiker och översättare av dramatik. Förbundet har idag över 700 medlemmar. Vi arbetar för att stärka våra yrkesgrupper genom juridisk och ekonomisk rådgivning, bevakning av kultur- och näringspolitik, upphovsrättsfrågor, samarbeten, nätverkande och inspiration. 

Följ med oss för en drink efter masterclasses med Daniel Espinosa, för att avsluta industrydagarna med stil!

När: 18 November, 18:00-20:00
Var: Alma
OSA här

Prenumerera på festivalens nyhetsbrev

Missa ingenting under festivalen. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.