Drive-in-bio

Stockholms filmfestival ligger bakom Sveriges största Drive-in-bio. De senaste somrarna har vi bjudit in huvudstadens bil- och cykelburna filmälskare till biovisningar under öppen himmel i klassisk retrostil. 

Kom och besök Sveriges största Drive-in-bio. De senaste somrarna har vi bjudit in huvudstadens bil- och cykelburna filmälskare till biovisningar under öppen himmel i klassisk retrostil.

I juni månad, under årets ljusaste kvällar, monterar vi upp en 80 kvadratmeter stor storbildskärm på olika platser i Stockholm och visar riktiga filmklassiker. Låt bilstolen, bagageluckan eller pickup-flaket bli till en biofåtölj – filmljudet rattar man givetvis in genom bilens radio. På området finns mat och dryck till försäljning samt möjlighet att köpa filmsnacks i vår kiosk. Våra partners är även på plats och delar ut gratis-samples till alla besökare. Med flera dagar av filmvisningar varje sommar och hundratals rullande besökare så är vi oerhört stolta över att kunna titulera oss som arrangörer av Sveriges största Drive-in-biograf.

 

Nästa Drive-in-bio hålls mellan 14-18 juni 2023 på klassiska Solvalla. Håll utkik, programmet släpps under våren.  

 

 

 

Prenumerera på festivalens nyhetsbrev

Missa ingenting under festivalen. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.