Juniorgruppen - Estibaliz Alfonso (14år)

Vilken är din favoritfilm/tv-serie och varför?
Min favoritserie är FRIENDS. Det är en serie jag kollat på flera gånger och det är en av de mysigaste serierna. Den lyckas alltid göra mig glad och skratta. Alla karaktärer är också jätteroliga och bra skrivna s åman får snabbt en koppling till dem. Det är helt enkelt en bra serie som man snabbt fastnar på. 

Om du kunde träffa vilken filmskapare eller skådespelare som helst, vem skulle du träffa och varför?
Jag skulle vilja träffa Joaquin Phoenix. Han är huvudpersonen i en av mina favoritfilmer, Joker och han gör ett sånt bra jobb. Jag vill blå skådespelare i framtiden så det skulle vara superkul att träffa och prata med honom eftersom han är en sån begåvad skådespelare. 

Vilken är den roligaste filmupplevelsen du har varit med om?
Det måste varit när vi var på Elche International Independent Film Festival i Spanien när vi var där 2019. De visade jättebra filmer och det var en rolig och mysig upplevelse att se det utomhus med familjen. 

Om du kunde filma i ett annat land, var skulle du filma?
Jag skulle vilja filma i Nya Zeeland. Det är så himla fin natur där och jag kan tänka mig att det finns en hel massa att upptäcka och filma.

Om du skulle jobba med film, vilken yrkesroll skulle du vilja ha då?
Mitt drömjobb är at bli skådespelare. Det skulle vara helt fantastiskt att få jobba med någonting jag tycker om så mycket!

Vad tycker du ska bli det roligaste med att vara med i Juniorgruppen?
Det jag ser mest fram emot är hela upplevelsen, hur kul det kommer vara att få lära sig en massa nya saker och att träffa nya personer som också är intresserade av film!

Prenumerera på festivalens nyhetsbrev

Missa ingenting under festivalen. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.